Berg en Boer, coaching en training

oplevering Berg en BoerVia de roeivereniging kenden we Harja Boer al. Toen ze hoorde dat wij “iets met websites” deden, nodigde ze ons spontaan uit het nieuwe pand van Berg en Boer, het bedrijf van Renske van den Berg en haarzelf, te komen bekijken.

Zo kwam het dat we de opening kwamen meevieren en een paar maanden later om tafel zaten om ook de uitstraling van Berg en Boer op internet een nieuwe, frisse tint te geven.

Al jaren in business

Berg en Boer is al jaren actief. Trouwe klanten van allerlei pluimage, van overheid tot onderwijs, zorgen ervoor dat het bedrijf is uitgegroeid tot een gevestigde naam in het land van training en coaching. Harja en Renske, al jarenlang bevriend, vullen elkaar perfect aan.

Onlangs waagden ze de stap een bedrijfspand te kopen. Samen met hun partners, vrienden en een professionele aannemer knapten ze het oude pand aan de singel op. Het resultaat: een stijlvol kantoor met prachtig ingerichte kamers en zaaltjes waar ze hun vak optimaal kunnen uitoefenen.

Het smaakte naar meer: hun oude website moest vernieuwd. Een nieuwe website, met een frisse, moderne uitstraling was hun wens. En zo kwamen ze bij ons.

Tekst en beeld

Uit de marketingsessies die we samen hielden, kwam duidelijk naar voren dat juist het feit dat ze altijd maatwerk leverden, en nooit gemakzuchtig waren door een training van de plank te pakken, hen onderscheidde van andere bureaus.

Dat moest uit de teksten en beelden naar voren komen. De teksten schreven ze, als oud-docenten Nederlands, het liefst zelf. De foto’s werden gemaakt door de neef van Harja.

E-mail marketing

Harja en Renske waren eerder nooit zo bezig geweest met e-mail marketing. Dat kon beter, vonden we samen. Een nieuwe stap voor Berg en Boer was het plan om seminars te gaan organiseren. Om daarvoor geen gebruik te maken van hun netwerk, zou een gemiste kans zijn. Daarom integreerden we in de website ook een nieuwsbriefsysteem en leerden hen daarmee zelf e-mail campagnes op te zetten.

Oplevering

Via whatsapp en mail liep de communicatie steeds soepel. De planning werd gehaald en de nieuwe, volgens Harja “professionele en frisse”, site stond er op 1 juni. Op 2 juni 2017 togen we, zoals altijd mét wat lekkers, naar Berg en Boer voor de oplevering. Zoiets moet immers gevierd worden!

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail