Volg je hart

Onlangs sprak ik met een studente die vertelde dat ze de studierichting had gekozen omdat daar later werk in te vinden was. En niet zozeer de richting waar ze eigenlijk meer belangstelling voor had.

Dat deed me denken aan de website over verzekeringen die ik een aantal jaren geleden opzette, met als reden de hoge leadvergoedingen. Doordat ik eigenlijk helemaal geen belangstelling heb voor verzekeringen ging het het niet goed met deze website. Ik heb de stekker eruit getrokken, omdat ik er eigenlijk niet echt achter stond.

Mijn tip aan ondernemers is om bij beslissingen over nieuwe producten of diensten primair af te gaan op hun hart, ook al is dat misschien de richting waar wat minder klanten lijken te zijn. Zoek voor dit probleem oplossingen met je ratio. Je kunt namelijk alleen écht succes en plezier hebben als je hart in je werk ligt.

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail