Rik Tangerman

Rik Tangerman

Ik ben Rik Tangerman, websitespecialist en full-time ZZP’er sinds 2007. Met mijn kennis van techniek én marketing help ik website-eigenaren met hun WordPress website. Samen met de klant maak ik de site zodanig dat ze meer klanten krijgen en meer omzet gaan genereren.

Mijn ervaring met websites heb ik opgedaan bij werkgevers (o.a. Wehkamp), bij klanten en met eigen internetprojecten. Ik werk tegenwoordig alleen nog met WordPress, omdat de ZZP’er hiermee zelf op een gemakkelijke manier zijn of haar website kan bijhouden.

Als je mijn aanpak zou willen kenschetsen kom je uit op de drie P’s van Rik:

  • Positief: ik benader elke klant vanuit een positieve levenshouding, omdat ik denk dat je daarmee het meeste plezier beleeft en het verste komt.
  • Pragmatisch: ik hou ervan om heel helder doelen te stellen en daar dan samen met de klant naartoe te werken. Ik hou de grote lijn in de gaten, zonder te verzanden in details.
  • Persoonlijk: ik geloof erin dat je in zakelijke relaties elkaar minimaal één keer in de ogen moet hebben gekeken. Dat geeft de beste resultaten.

Dus ben jij website-eigenaar en wil jij professionele hulp bij je website? Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten en samen jouw site naar een hoger niveau te brengen.